Predator Mutator 20 - adidas predstavuje novú technológiu DEMONSKIN

Novinka 21.2.2020

Kopačky adidas Predator 20 Mutator sú prvý model, ktorý je vybavený inovatívnou technológiou DEMONSKIN, navrhnutú pre väčšiu priľnavosť a rotáciu lopty.

Nová inovativna technologia

Nová generácia Predator má výraznú a ostrú siluetu. Tento model obúvajú najväčšie svetovej hviezdy ako Paul Pogba, BeckySauerbrunn a Marc-André ter Stegen.
21. januára adidas odhalil model Mutator s DEMONSKIN, ide o nový prielom technológie nielen pre značku adidas Football, ide o vytvorenie textúrované špičky, ku ktorej viedli roky výskumov, testovania a budovania počítačového algoritmu, ktory sa používa na vytvorenie úplne nového rozhrania medzi kopačkou a loptou.

Gumové hroty boli zámerne vytvorené tak, aby obalili predné a bočné časti kopačky kde ide o kľúčové kontaktné body pri styku s loptou, čím sa hráčom poskytne lepšia kontrola, citlivějšie dotyk a zároveň podporuje rotáciu pri údere.

Od začiatku vývoja bol dizajn inšpirovaný najnebezpečnejšími tvormi prírody - vďaka čomu dostane hráč pocit, že dostáva výhodu oproti súperom. Ide o náznak extrémov, ktoré sa v prírode vyskytujú.

Ikonický tvar topánky sa znovu predstavil, s výraznou siluetou vystredenou na vysokom golieri a nízké konštrukcii v časti priehlavku, ktorá tvorí ostrý a efektívny dizajn.

Predator bol neustále vyvíjaný a bol navrhnutý s ohľadom na maximálnu ohybnosť a prispôsobivosť nohy. Silo Predator obsahuje nové podošvy zlepšujúce trakciu. Podošva je vyrobená s prímesou vysoko odolného polyamidu.

Top model už od roku 1994

Ben Herath, Design Director futbalovej sekcie adidas povedal; "Keď sme prvýkrát vypustili Predator v roku 1994, zmenil veľmi silno hru a stala sa z tohto modelu ikona. Od tej doby sme vytrvalí v posúvaní hraníc inovácie dizajnu a snažíme sa zaisti, že zostane v popredí futbalových topánok vďaka týmto inovatívnym technológiám. Predátor je viac než samotná topánka."

Predator je synonymom pre kultovné futbalové momenty, ktoré nosili velikáni futbalu ako napríklad David Beckham, Zinedine Zidane, Steven Gerrard. Odkaz stále pokračuje s novou generací hráčů, kteří jim dělají čest. Úplne nové kopačky Predator MUTAROR bude obúvať francúzsky stredopoliar Paul Pogba, americká futbalistka Becky Sauerbrunn alebo nemecký brankár Marc-André ter Stegen. 

DEMONSKIN sa používa nielen na kopačkách

DEMONSKIN debutuje nielen na kopačkách Predator ale aj na brankárskych rukaviciach. Chrbát rukavice je z príjemného úpletu. Kompresná manžeta pohodlne a pevne obopne zápästia. Vďaka polstrované dlani a chrbte rukavice s priľnavými prvkami získate novú istotu pri chytanie aj vyrážanie lopty.

Kopačky adidas PREDATOR MUTATOR 20 sú pre vás dostupné vo variantoch na umelý povrch (AG) alebo na rozmočenej ihrisko.

 

Ďalšie články